Bij de ingestelde rijbaanverschuivingen moet er bij de opritten naar de N3 ingevoegd worden. Dit wordt niet met bebording of markering aangegeven. Zeker omdat men op sommige opritten, in de oude situatie, dit niet gewent is, is het moeten invoegen een verrassing.

22-09-2020 1 reacties

Invoegen op tijdelijke situatie N3.

Floor Harmsen

25-09-20 om 13:34

Beste heer, mevrouw, gebleken is dat weggebruikers die de situatie ter plaatse goed kennen, erg moeten wennen aan de aangepaste verkeerssituatie. Daarom zijn er afgelopen week extra borden geplaatst om weggebruikers te attenderen op de gewijzigde verkeerssituatie. Onder meer bij de toerit Laan der Verenigde Naties/Overkampweg. Meer informatie over aanvullende maatregelen leest u hier.

Vlot en veilig verkeer rond de Drechtsteden is belangrijk. Daarom werkt Rijkswaterstaat voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over het project?

Per mailContactformulier

TelefonischBel gratis de informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Op weekdagen tussen 07.00 uur en 20.00 uur, op zon- en feestdagen tussen 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons ook op:

 

 


 

Rijkswaterstaat werkt voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

 

 

Cookie-instellingen