Fietstunnels Dubbeldamseweg en Burg. Keijzerweg afgesloten

17-09-2021

Er zijn herstelwerkzaamheden nodig aan de fietstunnel Dubbeldamseweg in Dordrecht en de fietstunnel Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht. Daarom zijn beide tunnels afgesloten van maandag 20 september 06.00 uur tot vrijdag 24 september 16.00 uur. Fietsers worden omgeleid.

  • Voor de fietstunnel Dubbeldamseweg worden fietsers in beide richtingen omgeleid via de Laan der Verenigde Naties.
  • Voor de fietstunnel Burgemeester Keijzerweg worden fietsers in beide richtingen omgeleid via de Burgemeester Keijzerweg.

Voor het vervangen van de leuningen van de viaducten boven de Groenezoom en het spoor is het fietspad Groenezoom van maandag 20 t/m vrijdag 24 september in één richting afgesloten. Fietsers worden via de andere zijde geleid.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Vlot en veilig verkeer rond de Drechtsteden is belangrijk. Daarom werkt Rijkswaterstaat voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over het project?

Per mailContactformulier

TelefonischBel gratis de informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Op weekdagen tussen 07.00 uur en 20.00 uur, op zon- en feestdagen tussen 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons ook op:

 

 


 

Rijkswaterstaat werkt voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

 

 

Cookie-instellingen