Verbreding A15 bijna gereed

24-08-2021

De verbreding van de A15 tussen Papendrecht en Sliedrecht is bijna gereed. Tijdens vier weekendafsluitingen heeft aannemer Strukton vrijwel alle werkzaamheden kunnen uitvoeren. Voor de afrondende werkzaamheden zijn geen volledige wegafsluitingen meer nodig.

Op de A15 richting Gorinchem, tussen Papendrecht en Sliedrecht-Oost, is maandag 23 augustus vroeg in de ochtend de derde rijstrook in gebruik genomen. De spitsstrook is komen te vervallen. Het verkeer heeft hier nu drie rijstroken met daarnaast een vluchtstrook ter beschikking. Daarnaast zijn er nieuwe portalen, bewegwijzering en nieuwe led verlichting geplaatst. Er staat nog een barrier langs een gedeelte van dit traject. Deze wordt op korte termijn vervangen voor geleiderails.

Op de A15 richting Rotterdam is een zogeheten weefvak aangelegd. Dit weefvak wordt binnenkort opengesteld. Deze week worden in een aantal nachten de laatste werkzaamheden hiervoor uitgevoerd. De A15 blijft dan open. Verkeer richting Rotterdam kan ’s nachts langs de werkzaamheden rijden.

Omdat er nog werkzaamheden plaatsvinden, geldt er nog een aangepaste maximum snelheid. Naar verwachting zijn de werkzaamheden volgende week gereed.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Vlot en veilig verkeer rond de Drechtsteden is belangrijk. Daarom werkt Rijkswaterstaat voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over het project?

Per mailContactformulier

TelefonischBel gratis de informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Op weekdagen tussen 07.00 uur en 20.00 uur, op zon- en feestdagen tussen 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons ook op:

 

 


 

Rijkswaterstaat werkt voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

 

 

Cookie-instellingen