Meer tijd nodig voor asfaltwerkzaamheden fietspad Wantijbrug

22-06-2021

Aannemer Boskalis heeft dit weekend tijdens het verwijderen van het asfalt van het fietspad bij de Wantijbrug flinke schade geconstateerd aan de betonnen ondergrond. Deze schade moet eerst hersteld worden voordat er nieuw asfalt overheen kan.

Dat betekent dat het fietspad bij de Wantijbrug richting Papendrecht nog niet opengesteld kan worden. De omleiding voor fietsers via het fietspad richting Dordrecht blijft voorlopig bestaan. Het is nog niet bekend wanneer de reparatie gereed is, maar deze zal naar verwachting zeker nog de hele week duren. Voor de reparatie moet materiaal worden besteld en moeten extra materieel en medewerkers worden ingepland.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Vlot en veilig verkeer rond de Drechtsteden is belangrijk. Daarom werkt Rijkswaterstaat voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over het project?

Per mailContactformulier

TelefonischBel gratis de informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Op weekdagen tussen 07.00 uur en 20.00 uur, op zon- en feestdagen tussen 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons ook op:

 

 


 

Rijkswaterstaat werkt voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

 

 

Cookie-instellingen