Zomerse tegenslag

10-06-2021

Geluidhinder N3 verwacht in nacht van 10 op 11 juni

Het deel van de N3 waarop nu nog hard gewerkt wordt gaat na komend weekend weer open voor het verkeer.

Een van de laatste werkzaamheden op het nu nog afgesloten deel van de N3 is het slopen van de oude voegen bij de viaducten en het vullen hiervan met  nieuw asfalt. Dit werk levert de nodige geluidshinder op en was daarom overdag gepland. Door de warmte hardt het asfalt echter niet goed uit. Bovendien zijn de bestaande voegen uitgezet door de warmte waardoor het slopen ervan lastiger is dan verwacht. Daarom is besloten om deze werkzaamheden uit te voeren in de nacht van 10 op 11 juni vanaf 22.00 tot 05.00 uur. Advies aan omwonenden is om deze nacht de ramen gesloten te houden vanwege te verwachten geluidhinder. 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Vlot en veilig verkeer rond de Drechtsteden is belangrijk. Daarom werkt Rijkswaterstaat voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over het project?

Per mailContactformulier

TelefonischBel gratis de informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Op weekdagen tussen 07.00 uur en 20.00 uur, op zon- en feestdagen tussen 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons ook op:

 

 


 

Rijkswaterstaat werkt voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

 

 

Cookie-instellingen