Camera’s tonen verkeersdrukte op N3

17-05-2021

Rijkswaterstaat heeft op drie locaties langs de N3 tijdelijke camera’s geplaatst. Via de live beelden kunnen weggebruikers de actuele verkeerssituatie op de N3 bekijken en de route daarop aanpassen. Het is een pilot om tijdens de werkzaamheden de doorstroming op de N3 zoveel mogelijk te bevorderen.

De camera’s staan op drie locaties langs de N3:

- ter hoogte van de aansluiting A15;
- ter hoogte van de Wantijbrug;
- ter hoogte van de wijk Sterrenburg.

De camera’s blijven staan tot het einde van het groot onderhoud N3. Weggebruikers kunnen kijken hoe de situatie op de N3 is en op basis daarvan besluiten om een andere route te rijden. De beelden zijn onscherp gemaakt i.v.m. wetgeving op de privacy. De beelden worden niet opgeslagen en kunnen alleen live worden bekeken. Bekijk hier de beelden.

Voor de actuele verkeerssituatie op alle rijkswegen kunnen weggebruikers ook terecht op rwsverkeersinfo.nl.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Vlot en veilig verkeer rond de Drechtsteden is belangrijk. Daarom werkt Rijkswaterstaat voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over het project?

Per mailContactformulier

TelefonischBel gratis de informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Op weekdagen tussen 07.00 uur en 20.00 uur, op zon- en feestdagen tussen 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons ook op:

 

 


 

Rijkswaterstaat werkt voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

 

 

Cookie-instellingen