Snelheidscontroles N3 blijven nodig

14-04-2021

Tijdens de werkzaamheden aan de N3 geldt een aangepaste snelheid van 70 km/u. Dit is voor de veiligheid van de wegwerkers en de weggebruikers. Zij krijgen te maken met een situatie die anders is dan normaal, zoals korte invoegstroken en smallere rijstroken.

Om de verkeersveiligheid op de N3 tijdens het groot onderhoud te verbeteren hebben politie en Rijkswaterstaat de handen in één geslagen. Op het gedeelte van de N3 waar een aangepaste snelheid geldt heeft de politie inmiddels meerdere snelheidscontroles uitgevoerd.

Het werk is nu over de helft en sinds 22 maart wordt er gewerkt in noordelijke richting vanaf de A16 tot de Laan der Verenigde Naties.  Het beeld is nog steeds dat er te vaak te hard wordt gereden, ondanks de aangepaste maximumsnelheid. Dit blijkt uit de snelheidscontroles die de politie heeft uitgevoerd. Daarom blijft de politie deze controles uitvoeren op dit stuk van de N3.

We roepen iedereen op zich aan de geldende snelheid te houden van max. 70 km/uur. Voor de veiligheid is het van essentieel belang dat weggebruikers zich aan deze aangepaste maximumsnelheid houden. Hiermee hopen Rijkswaterstaat en de politie dat de verkeersveiligheid verbetert.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Vlot en veilig verkeer rond de Drechtsteden is belangrijk. Daarom werkt Rijkswaterstaat voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over het project?

Per mailContactformulier

TelefonischBel gratis de informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Op weekdagen tussen 07.00 uur en 20.00 uur, op zon- en feestdagen tussen 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons ook op:

 

 


 

Rijkswaterstaat werkt voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

 

 

Cookie-instellingen