Groot onderhoud N3 op de helft

22-03-2021

Het groot onderhoud N3 loopt volgens planning. De eerste helft, in zuidelijke richting vanaf de Merwedestraat tot de A16 met alle op- en afritten, is afgerond. Vanaf vandaag werkt Boskalis aan de N3 vanaf de A16 tot de Laan der Verenigde Naties. Houd rekening met aangepaste verkeerssituaties.

In de nieuwe fase werkt Rijkswaterstaat aan de N3 vanaf de A16 / Laan van Europa tot en met de aansluiting Laan der Verenigde Naties/Albert Schweitzer Ziekenhuis. Vergeleken met de vorige fase is dit deel weer wat langer (ongeveer 3,5 km) en er zijn twee op- en afritten waaraan gewerkt wordt. We zijn er alert op dat de tijdelijke situatie veilig en duidelijk is voor de weggebruikers. Dezelfde maatregelen zijn toegepast als in de vorige fase. 

Lees hier meer over de aangepaste verkeerssituatie in deze nieuwe fase en bekijk de animatie.

Tussen september 2020 en oktober 2021 wordt gewerkt aan de N3 bij Dordrecht (Merwedestraat - A16). Dit deel van de N3 wordt in vier fases opgepakt. De eerste helft is de rijbaan in zuidelijke richting vanaf de Merwedestraat tot de A16 (fase 1 en 2) inclusief alle op- en afritten. Dit deel van de N3 is voorzien van nieuwe fundering met stil asfalt en er is nieuwe LED verlichting geplaatst. Waar nodig zijn geleiderails en bebording vervangen en er is een nieuw geluidsscherm bij het Leerpark geplaatst. 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Vlot en veilig verkeer rond de Drechtsteden is belangrijk. Daarom werkt Rijkswaterstaat voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over het project?

Per mailContactformulier

TelefonischBel gratis de informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Op weekdagen tussen 07.00 uur en 20.00 uur, op zon- en feestdagen tussen 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons ook op:

 

 


 

Rijkswaterstaat werkt voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

 

 

Cookie-instellingen