Voorbereidingen op verbreding A15 Papendrecht-Sliedrecht

26-01-2021

In opdracht van Rijkswaterstaat legt Strukton Civiel extra rijstroken aan op de A15 tussen Papendrecht en Sliedrecht-Oost. Voor het plaatsen van nieuwe portalen wordt op dinsdag 26 en woensdag 27 januari een beperkt aantal bomen weggehaald op twee locaties langs fietspad Tiendweg.

Wat gaan we doen?

Voor het plaatsen van nieuwe portalen boven de A15 tussen Papendrecht en Sliedrecht, worden op een twee locaties langs fietspad Tiendweg een beperkt aantal bomen weggehaald. Hierdoor kunnen we het huidige portaal boven de weg verlengen. Om de voet van het portaal te kunnen plaatsen, moeten de struiken en bomen op die locaties worden gerooid. De locaties zijn in rode blokken aangegeven op de kaarten onderaan het bericht.

Op de vergunning voor de kapwerkzaamheden zit een herplantplicht. Dit betekent dat het aantal verwijderde bomen later wordt herplant.

Hinder en overlast
De werkzaamheden vinden plaats tussen het geluidsscherm en het fietspad Tiendweg. Ter hoogte van de kapwerkzaamheden is het fietspad vrij voor fietsers. De kapwerkzaamheden kunnen enige geluidshinder geven. Direct omwonenden zijn door Strukton per brief hierover geïnformeerd.

Locatie 2: langs fietspad Tiendweg
(ter hoogte van de Waalstraat)
Locatie 1: langs fietspad Tiendweg 
(ter hoogte van de Weresteijn)

 

 

 

 

 

 

                         

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Vlot en veilig verkeer rond de Drechtsteden is belangrijk. Daarom werkt Rijkswaterstaat voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over het project?

Per mailContactformulier

TelefonischBel gratis de informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Op weekdagen tussen 07.00 uur en 20.00 uur, op zon- en feestdagen tussen 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons ook op:

 

 


 

Rijkswaterstaat werkt voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

 

 

Cookie-instellingen