Bediening Wantijbrug hervat

18-01-2021

Vandaag, maandag 18 januari om 17.00 uur gaat de Wantijbrug weer open voor de hoge scheepvaart. Alleen op maandag 25 januari is er wegens testwerkzaamheden geen bediening mogelijk.

Eerder was er sprake van dat de brug uiterlijk 1 februari weer open zou gaan voor de hoge scheepvaart. De Wantijbrug was al eerder gereed om technisch te kunnen bedienen voor het scheepvaartverkeer hoger dan 6,25 meter. Omdat de brug, inclusief de bediening, geheel nieuw is, moesten eerst de monteurs en bedienaars opgeleid en getraind worden en moest er een CE-markering worden aangevraagd. Dat alles is nu gebeurd. De bediening van de brug voor de hoge scheepvaart wordt weer hervat.

Op maandag 25 januari 2021 is er wegens testwerkzaamheden echter geen bediening mogelijk van 08.30 uur tot 17.00 uur.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Vlot en veilig verkeer rond de Drechtsteden is belangrijk. Daarom werkt Rijkswaterstaat voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over het project?

Per mailContactformulier

TelefonischBel gratis de informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Op weekdagen tussen 07.00 uur en 20.00 uur, op zon- en feestdagen tussen 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons ook op:

 

 


 

Rijkswaterstaat werkt voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

 

 

Cookie-instellingen