Nieuw asfalt op N3 en werkzaamheden aan viaduct

30-11-2020

Deze week wordt nieuw stil asfalt (ZOAB) aangebracht op de N3 tussen de Merwedestraat en de Copernicusweg. Hiervoor zijn enkele op- en afritten ’s nachts afgesloten. Daarnaast zijn er werkzaamheden aan het viaduct van de Laan der Verenigde Naties. Het fietspad eronder is overdag afgesloten.

Aanbrengen asfalt N3

In de nacht van dinsdag 1 december 21.00 uur tot woensdag 2 december 05.00 uur brengen ze asfalt aan van de Wantijbrug tot de Laan der Verenigde Naties. Tijdens deze nacht is de op- en afrit Provincialeweg afgesloten.

In de nacht van woensdag 2 december 21.00 uur tot donderdag 3 december 05.00 uur brengen ze asfalt aan vanaf de Provincialeweg tot de Copernicusweg. Tijdens deze nacht is de op- en afrit Laan der Verenigde Naties afgesloten.

Afsluiting fietspad onder viaduct Laan der Verenigde Naties

Boskalis voert deze week werkzaamheden uit aan het viaduct Laan der Verenigde Naties. In verband met de veiligheid is het fietspad onder het viaduct tijdens de werkzaamheden afgesloten.

Het fietspad onder het viaduct Laan der Verenigde Naties is afgesloten van maandag 30 november tot en met vrijdag 4 december, dagelijks tussen 06.00 en 16.00 uur. Fietsers worden omgeleid via de Dubbeldamseweg Zuid. Voetgangers kunnen via het voetpad onder het viaduct door. Er worden verkeersregelaars ingezet.

Het fietspad is alleen afgesloten op de momenten dat Boskalis aan het werk is. Na 16:00 uur wordt het fietspad opengesteld, zodat fietsers in de avond/nacht geen omleidingsroute hoeven te volgen.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Vlot en veilig verkeer rond de Drechtsteden is belangrijk. Daarom werkt Rijkswaterstaat voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over het project?

Per mailContactformulier

TelefonischBel gratis de informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Op weekdagen tussen 07.00 uur en 20.00 uur, op zon- en feestdagen tussen 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons ook op:

 

 


 

Rijkswaterstaat werkt voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

 

 

Cookie-instellingen