Aangepaste planning voor onderhoud op-/afritten

17-11-2020

De eerste meerdaagse afsluiting is goed verlopen. Aannemer Boskalis heeft bijna alle werkzaamheden aan de oprit Provincialeweg en afrit Laan der Verenigde Naties volgens planning uitgevoerd en een deel van de belijning bijgewerkt. De tweede afsluiting start vanavond, en is korter dan gepland.

Door de hevige neerslag op zondag kon niet alle belijning worden aangebracht. De ontbrekende belijning wordt tijdens de volgende afsluiting aangebracht.

Tweede afsluiting aangepast: van woensdagavond tot zaterdagochtend

De tweede afsluiting is korter dan gepland. Een van de asfaltploegen zit in quarantaine in verband met mogelijke besmetting met het Coronavirus. Daarom wordt een deel van het werk op een ander moment uitgevoerd.

Van woensdag 18 november 22.00 uur tot zaterdag 21 november 07.00 uur zijn afgesloten: de afrit van de N3 (vanuit Papendrecht) naar de Provincialeweg, de oprit vanaf de Laan der Verenigde Naties naar de N3 (richting A16) en de afrit van de N3 (vanuit Papendrecht) naar de Laan der Verenigde Naties.

De afrit naar de Laan der Verenigde Naties is alleen ‘s nachts afgesloten. Hulpdiensten kunnen zo het ziekenhuis bereiken. Op donderdag 19 november van 7.00 tot 23.00 uur en op vrijdag 20 november van 7.00 tot 23.00 uur is de afrit naar de Laan der Verenigde Naties wel open voor verkeer op de N3.

Weggebruikers moeten rekening houden met extra verkeersdrukte. Het advies is om de N3 zoveel mogelijk te vermijden en de aangegeven omleidingsroutes te gebruiken

Klik hier voor meer informatie over de afsluitingen en de omleidingsroutes.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Vlot en veilig verkeer rond de Drechtsteden is belangrijk. Daarom werkt Rijkswaterstaat voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over het project?

Per mailContactformulier

TelefonischBel gratis de informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Op weekdagen tussen 07.00 uur en 20.00 uur, op zon- en feestdagen tussen 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons ook op:

 

 


 

Rijkswaterstaat werkt voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

 

 

Cookie-instellingen