Nachtafsluiting deel N3 bij Papendrecht

07-10-2020

Voor een betere bereikbaarheid wordt de tijdelijke rijstrook voor nood- en hulpdiensten op de N3 bij de Burgemeester Keijzerweg doorgetrokken tot het kruispunt met de A15. Dit gebeurt in de nacht van donderdag 8 oktober op vrijdag 9 oktober.

Het gedeelte van de N3 vanaf de A15 tot de afrit Burgemeester Keijzerweg en de toerit A15/Rotterdam gaan om 21:30 uur dicht tot vrijdagochtend 05.00 uur.

Omleidingsroutes

Papendrecht naar A15/Rotterdam: neem op de N3 de toerit A15 richting Gorinchem. Neem dan de eerstvolgende afrit Sliedrecht-West (24) en dan de oprit naar de A15 richting Rotterdam.

Gorinchem/A15 naar Papendrecht/Dordrecht/A16: volg de A15 tot de A16 richting Breda. Voor Papendrecht/Dordrecht volg de A16 en neem afrit 20 naar de N3 Papendrecht/’s-Gravendeel.

Rotterdam naar Papendrecht/Dordrecht: volg de A16 richting Breda en neem afrit 20 naar de N3 Papendrecht/ ’s-Gravendeel.

Papendrecht naar Dordrecht
Verkeer vanuit Papendrecht naar Dordrecht kan via de toerit Burgemeester Keijzerweg naar de N3 richting Dordrecht.

Er worden twee verkeersregelaars ingezet voor het doorlaten van nood- en hulpdiensten en ADR-verkeer.

Nieuwe situatie

In de nieuwe situatie heeft het verkeer vanaf de N3 richting A15/Rotterdam één voorsorteerstrook. De andere rijstrook is tijdelijk vrijgemaakt voor nood- en hulpdiensten. Vanaf de kruising kunnen hulpdiensten via een doorsteek sneller naar de tijdelijk ingerichte rijstrook op de N3. Er worden anti-zichtschermen geplaatst om te voorkomen dat weggebruikers worden afgeleid.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Vlot en veilig verkeer rond de Drechtsteden is belangrijk. Daarom werkt Rijkswaterstaat voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over het project?

Per mailContactformulier

TelefonischBel gratis de informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Op weekdagen tussen 07.00 uur en 20.00 uur, op zon- en feestdagen tussen 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons ook op:

 

 


 

Rijkswaterstaat werkt voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

 

 

Cookie-instellingen