Nieuwe datum nachtafsluiting N3: dinsdag 29 september

28-09-2020

Van dinsdagavond 29 september 22.00 uur tot woensdagochtend 30 september 05.00 uur is de N3 in beide richtingen afgesloten tussen de Copernicusweg en de Merwedestraat. De toe- en afritten en de Wantijbrug worden vanaf 21.00 uur afgesloten.

De nachtafsluiting valt samen met een nachtafsluiting van de Wantijbrug voor testwerkzaamheden. Tijdens de nachtafsluiting herstelt aannemer Boskalis de markering en worden alle zichtschermen gecontroleerd.

Lokaal verkeer tussen Dordrecht en Papendrecht rijdt via de Merwedestraat of volgt de officiële omleidingsroute via de A16-A15. Er worden verkeersregelaars ingezet bij de toe- en afritten. Om de hinder te beperken, worden rijstroken en toe- en afritten na afronding van de werkzaamheden weer opengesteld zodra het mogelijk is.

In verband met de verwachte weersomstandigheden kon de eerder geplande nachtafsluiting op zaterdag 26 september niet doorgaan. De aannemer plaatst borden die aangeven wat er wanneer is afgesloten. Houd deze in de gaten.

Omleidingen i.v.m. metingen voor reconstructie A15-N3
Vanacht zijn er ook twee omleidingsroutes ter hoogte van de A15-N3 voor verkeer van:

Papendrecht naar Rotterdam: de oprit van de N3 naar de A15 richting Rotterdam is dicht. Verkeer vanaf de N3 richting Rotterdam wordt omgeleid via de A15 richting Gorinchem en neemt dan de af- en oprit Sliedrecht-West (24) naar de A15 richting Rotterdam.

Gorinchem/A15 naar Papendrecht: de afrit van A15/Gorinchem naar Papendrecht is dicht. Verkeer vanuit Gorinchem (A15) naar Papendrecht rijdt door en wordt omgeleid via de af- en oprit Alblasserdam (22) naar de A15 richting Gorinchem en neemt dan afrit Papendrecht (23).

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Vlot en veilig verkeer rond de Drechtsteden is belangrijk. Daarom werkt Rijkswaterstaat voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over het project?

Per mailContactformulier

TelefonischBel gratis de informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Op weekdagen tussen 07.00 uur en 20.00 uur, op zon- en feestdagen tussen 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons ook op:

 

 


 

Rijkswaterstaat werkt voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

 

 

Cookie-instellingen