Langere rijstrook voor hulpdiensten

17-09-2020

Begin deze week is de aparte rijstrook voor hulpdiensten verlengd. Rijkswaterstaat wil hiermee de bereikbaarheid van de hulpdiensten verbeteren.

Door een toename van het verkeer aan het begin van de N3, na afrit Papendrecht, kostte het hulpdiensten meer moeite om de afgezette rijstrook te bereiken. Vooral voor ambulances is er een risico dat aanrijtijden mogelijk niet gehaald kunnen worden. Om dit risico te minimaliseren heeft RWS, in overleg met de hulpdiensten, de afgezette rijstrook met ongeveer 600m verlengd richting de A15.

Verkeer op deze route moet rekening houden met drukte en langere reistijd. Doorgaand verkeer vanaf de A15 richting de A16 wordt geadviseerd via knooppunt Ridderkerk te rijden.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Vlot en veilig verkeer rond de Drechtsteden is belangrijk. Daarom werkt Rijkswaterstaat voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over het project?

Per mailContactformulier

TelefonischBel gratis de informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Op weekdagen tussen 07.00 uur en 20.00 uur, op zon- en feestdagen tussen 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons ook op:

 

 


 

Rijkswaterstaat werkt voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

 

 

Cookie-instellingen