N3 weer open en één rijstrook voor hulpdiensten

31-08-2020

De N3 was vanochtend om 05.00 uur weer volledig open in beide richtingen. Aannemer Boskalis heeft de werkzaamheden bij de Papendrechtse brug volgens planning afgerond. Vooruitlopend op de nieuwe verkeerssituatie vanaf volgende week, is er alvast één rijstrook vrijgemaakt voor hulpdiensten.

Vanaf maandag 31 augustus staat er een barrier op de N3 tussen de Burgemeester Keijzerweg en de Wantijbrug. Hiermee is één rijstrook vrijgemaakt voor hulpdiensten. Verkeer richting de A16 rijdt op dit deel van de N3 over één rijstrook.

Dit is ter voorbereiding op de nieuwe verkeerssituatie vanaf volgende week maandag 7 september. Aannemer Boskalis werkt dan aan de N3 tussen de Merwedestraat en Copernicusweg. Verkeer richting de A16 rijdt dan over één versmalde rijstrook. Verkeer richting A15 over twee versmalde rijstroken.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Vlot en veilig verkeer rond de Drechtsteden is belangrijk. Daarom werkt Rijkswaterstaat voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over het project?

Per mailContactformulier

TelefonischBel gratis de informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Op weekdagen tussen 07.00 uur en 20.00 uur, op zon- en feestdagen tussen 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons ook op:

 

 


 

Rijkswaterstaat werkt voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

 

 

Cookie-instellingen