Toerit Burgemeester Keijzerweg weer open

12-08-2020

De toerit van de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht naar de N3 richting Dordrecht is sinds vanacht weer volledig open. Beide rijstroken zijn weer beschikbaar.

De aannemer had een tegenslag tijdens het werk aan de fundering van de weg. Op een plek waren er scheuren ontstaan in het asfalt. Asfalt en fundering zijn opgebroken en er is nieuw funderingsmateriaal aangebracht. Dinsdagochtend brachten ze het nieuwe asfalt aan. Na het uitharden, is de belijning aangebracht. Tijdens de werkzaamheden was er voor het verkeer een rijstrook open.

Alle overige werkzaamheden zijn goed verlopen en volgens planning afgerond. De rest van de N3 was maandagochtend voor 05.00 uur weer open voor alle verkeer.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Vlot en veilig verkeer rond de Drechtsteden is belangrijk. Daarom werkt Rijkswaterstaat voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over het project?

Per mailContactformulier

TelefonischBel gratis de informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Op weekdagen tussen 07.00 uur en 20.00 uur, op zon- en feestdagen tussen 10.00 uur en 18.30 uur.

Volg ons ook op:

 

 


 

Rijkswaterstaat werkt voor N3werkzaamheden nauw samen met de Drechtsteden gemeenten en de provincie Zuid-Holland.

 

 

Cookie-instellingen